“Cirque du Soleil” izziņo jau trešo “Saltimbanco” papildizrādi Rīgā

Pateicoties ievērojamai skatītāju interesei, izziņota jau trešā “Cirque du Soleil” uzveduma “Saltimbanco” papildizrāde. Izrāde notiks 23. decembrī pa dienu - plkst. 15:00. Tas nozīmē, ka kopumā Ziemassvētku nedēļā pasaulslavenais cirks “Cirque du Soleil” Latvijas skatītājus priecēs ar sešām “Saltimbanco” izrādēm.
“Cirque du Soleil” iestudējuma “Saltimbanco” biļešu cena ir sākot no 16 latiem un tās ir nopērkamas “Biļešu servisa” kasēs visā Latvijā un interneta lapā www.bilesuserviss.lv. Bērniem līdz 5 gadu vecumam (neaizņemot atsevišķu vietu) biļete uz cirka izrādi maksā Ls 7. Šobrīd vislabākā vietu izvēle pieejama tieši uz papildizrādi 23. decembrī pl. 15:00.
Ar daudzām starptautiskām godalgām apbalvotā Kanādā dibinātā cirka “Cirque du Soleil” izrādes ir skatījuši gandrīz 100 miljoni skatītāju 300 pilsētās un 5 kontinentos. Ziemassvētku nedēļā ar šovu “Saltimbanco” cirka trupa pirmo reizi ieradīsies Rīgā, lai sākot ar 21. decembri sniegtu sešas izrādes “Arēnā Rīga”. Izrādi vienlaikus varēs noskatīties aptuveni 5 500 cilvēku un tās notiks “Arēnas Rīga” amfiteātra konfigurācijā, kas nodrošina lielisku skatuves parredzamību no jebkuras vietas.
“Saltimbanco” ir ilgāk uzvestais “Cirque du Soleil” šovs – tas skatītājus priecē jau 19 gadus. “Saltimbanco” izrādes ir pulcējušas vairāk nekā 12 miljonus apmeklētāju pilnībā izpārdotās norises vietās visā pasaulē (Eiropā, Ziemeļamerikā un Dienvidamerikā, Austrālijā, Japānā un Jaunzēlandē).

Avots: nra.lv

 
Par autoru

Rīts.lv, Latvijas kultūras portāls © 2024 Visas tiesības paturētas