“Emmy 2015″ balvu ceremonijā dominē seriāls “Troņu spēle”



Godalgotās "Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā dominēja fantāzijas seriāls "Troņu spēle" (Game of Thrones) . Līdzīgi kā pērn, arī šogad populārais seriāls izvirzījās priekšplānā un saņēma visvairāk apbalvojumu, tostarp kā labākais dramatiskais seriāls.

67. "Emmy" balvu pasniegšanas ceremonija norisinājās Losandželosā, kurā, kā jau iepriekš paredzēts, uzvaras laurus plūca fantāzijas seriāls "Troņu spēle".

Seriāls saņēma godalgas tādas nominācijas kā "labākais dramatiskais seriāls," "labākais otrā plāna aktieris","labākā režija","labākais scenārijs" u.c.

Kopumā seriāls šogad bija nominēts 24 kategorijās, no kurām balvas saņēma 12 nominācijās.

Seriāls "Troņu spēle", kas balstīts uz amerikāņu rakstnieka Džordža R.R.Mārtina romāniem, tiek demonstrēts televīzijā kopš 2011.gada un pa šo laiku kļuvis ārkārtīgi populārs, iemantojot fenomenālu slavu.

Ceremonijā par labāko komēdijseriālu tika atzīts seriāls "Veep". Labākā dramatiskā aktiera gods tika piešķirts Džonam Hammam par "Mad Men", sieviešu kategorijā balvu saņēma Viola Deivisa par "How to Get Away with Murder". Par labāko komisko aktieri atzīts Džefrijs Tambors par "Transparent", savukārt sieviešu kategorijā balvu ieguva Džūlija Luisa-Dreifusa par "Veep".

Ar plašāku uzvarētāju sarakstu iespējams iepazīties "Emmy" balvu mājaslapā.

Foto: Publicitātes

 
Par autoru

Rīts.lv, Latvijas kultūras portāls © 2024 Visas tiesības paturētas