“LMT Summer Sound” festivāla “Red Bull Thre3style” skatuve papildina mākslinieku sarakstu.



Lielākā deju arēna Baltijā “LMT Summer Sound” festivālā – “Red Bull Thre3style” skatuve papildina mākslinieku sarakstu ar pašmāju un ārzemju elektroniskās mūzikas pārstāvjiem.

Dīdžeju rindas papildina tādi pašmāju mākslinieki kā hip – hopa, R&B un mash – up izpildītājs DJ Alex-O, DJ Get Dizzy, kurš savas uzstāšanās laikā sola “superšovu”, tā detaļas atstājot noslēpumā. Kā arī festivālā uzstāsies Latvijā novērtētie un gadu gaitā atzītie DJ Dub:ra un DJ Monsta. Pašmāju dīdžeju sarakstu noslēdz DJ Funky Elegant un DJ Power of Two.

Īpašie ārzemju viesi 800 kvadrātmetru lielajā arēnā būs lietuviešu DJ Mamania, kā arī, jau iepriekš pieteiktie, pasaules dīdžeju elites pārstāvji – DJ Flip no Īrijas, “Red Bull Thre3style” 2014. gada pasaules čempions DJ ESKEI83 no Vācijas, kā arī viens no beļģu pieprasītākajiem elektroniskās mūzikas virtuoziem DJ Madfingaz.

Red Bull Thre3style būs Baltijā lielākā deju arēna, 800 kvadrātmetros tajā līdz rīta gaismai tiks aicināti izdejoties visi LMT Summer Sound apmeklētāji un elektroniskās mūzikas cienītāji.

Festivāls “LMT Summer Sound” norisināsies 10. – 11. jūlijā, Liepājā. Līdz ar iepriekšminētajiem mūziķiem, divu dienu garumā tajā uzstāsies Nico&Vinz, Apocalyptica, Mumiy Troll, Musiqq, Piendvedēja Piedzīvojumi, Astro’n’out un DJ Rudd, Jānis Stībelis, Fēlikss Ķiģelis, Bet Bet, Aurora, Laika Suns un daudzi citi mākslinieki.

Festivāla biļešu cenas: ieejas biļete - EUR 28, ieejas biļete un telts vieta – EUR 35, VIP biļete – EUR 70, VIP biļete + autostāvvieta – EUR 85. Festivāla biļetes var iegādāties visās Biļešu Serviss tirdzniecības vietās Latvijā un internetā.

Foto: Publicitātes

 
Par autoru

Rīts.lv, Latvijas kultūras portāls © 2024 Visas tiesības paturētas