2017. gadā uz TV ekrāniem būs redzama “Tvīnpīka” jaunā sezona



Leģendārā seriāla "Tvinpīka" (Twin Peak) jaunā sezona iznāks 2017. gadā, par gadu vēlāk, nekā sākotnēji plānots, paziņojis amerikāņu telekanāla "Showtime" pārstāvis.

Mistiskais psiholoģiskais seriāls, kas 1990. gadā sajūsmināja visu pasauli, atgriezīsies 2017. gadā, kas ir vēlāk kā sākotnēji gaidāms. Neskatoties uz to, skatītājiem tiek solīti daudzi pārsteigumi un atkal satikšanās ar iemīļotajiem aktieriem.

Režisora Deivida Linča veidotajās sērijās atgriezīsies galvenās lomas tēlotājs Kails Maklahlans un vēl vairāki citi aktieri - Šerila Lī, Ričards Beimers, Dens Ešbruks, Everets Makdžils, Vendija Robija, Šerilina Fena un Medhena Amika.

Leģendārais stāsts aizsākas ar ziņas saņemšanu par Loras Palmeres mirstīgo atlieku atrašanu vietējā ezera krastā. Aģents Kūpers un šerifs Trumens uzsāk ilgu un rūpīgu izmeklēšanu. Tās rezultātā pakāpeniski tiek iepazīti aizvien jauni Tvinpīkas iedzīvotāji un tiek atklāti aizvien baisāki viņu noslēpumi.

Jau vēstīts, ka pērnā gada oktobrī pirmo reizi izskanēja ziņa, ka pēc 25 gadu pārtraukuma televīzijā atgriezīsies leģendārais mistikas seriāls "Tvinpīka".

Foto: Publicitātes

 
Par autoru

Rīts.lv, Latvijas kultūras portāls © 2024 Visas tiesības paturētas