Aktrise Nina Dobreva atgriežas seriāla “Vampīra dienasgrāmatas” finālā



Šobrīd rit populāra seriāla “Vampīra dienasgrāmatas” (Vampire diaries) noslēdzošā astotā sezona un seriāla finālā atgriezusies arī aktrise Nina Dobreva, kura populāro seriālu pameta pirms diviem gadiem.

Aktrise savu atgriešanos apstiprinājusi ar sociālajā vietnē "Twitter" ievietotu fotogrāfiju.

"Es esmu saviļņota, ka Nina ir atpakaļ, lai palīdzētu mums atvadīties," raksta seriāla producente Džūlija Pleca.

Pirms aptuveni diviem gadiem aktrise Nina Dobreva oficiāli paziņoja par aiziešanu no pasaulē slavenā seriāla “Vampīra dienasgrāmatas”.

Par aiziešanu no seriāla aktrise paziņojusi savā Instagram kontā, kurā ievietojusi fotogrāfiju ar seriāla aktieru un filmēšanas komandas svinībām, vēlāk medijiem apstiprinot, ka tā bijusi atvadu ballīte un viņas varone Elēna Gilberta savu dzīvi seriālā ir nodzīvojusi.

“Es vienmēr zināju, ka gribu, lai Elēnas stāsts būtu sešu sezonu piedzīvojums, un šo sešu gadu laikā es izdzīvoju mūža lielāko piedzīvojumu,” rakstīja aktrise.

“Es biju cilvēks, vampīrs, dubultnieks, traks nemirstīgais, dubultnieks, kas izliekas par cilvēku, cilvēku, kas izliekas par dubultnieku. Mani nolaupīja, nogalināja, spīdzināja, nolādēja, nolaupīja, es miru un atdzimu, un priekšā ir vēl tik pat daudz sezonas finālā,” turpināja aktrise.

“Elēna iemīlējās nevis vienreiz, bet divreiz un ieguva divus, episkus dvēseles radiniekus. Bet es pati seriālā esmu ieguvusi dažus no labākajiem draugiem, ko jebkad pazīstu un šie cilvēki ir kļuvuši par manu ģimeni, kuru es mīlēšu vienmēr,” norādīja Dobreva.

Vēlāk seriāla producente Džūlija Pleca paziņoja, ka aktrise atgriezīsies noslēdzošajā seriāla sērijā. Nesen producente norādījusi, ka 8. sezonas fināls būs “kaut kas neaizmirstams” un viņa ir pārliecināta, ka aktrise Nina Dobreva piekritīs būt daļa no tā.

“Esmu runājusi ar Ninu un viņa ir apliecinājusi, ka vēlas būt seriāla fināla sērijā un arī es to vēlos,” norādīja Pleca.

Tāpat amerikāņu producentu apliecinājusi, ka seriālā varētu atgriezties personāži, kas jau sen pametuši Mistikfolsu.

Foto: Gage Skidmore/ https://www.flickr.com/photos/gageskidmore/ https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/

 
Par autoru

Rīts.lv, Latvijas kultūras portāls © 2024 Visas tiesības paturētas