Candy pēc pirmās dienas dala trešo un ceturto vietu



„Jaunā viļņa” konkursa pirmajā dienā vislielāko punktu skaitu ieguva ASV pārstāvis Džeidens Felders (120 punkti), aiz sevis atstājot Ukrainas dziedātāju Mašu Sobko (119 punkti).

Latvijas pārstāve Candy un Togo dziedātāja Dženna Hofa ar 118 punktiem dala trešo un ceturto vietu.

Savukārt piekto un sesto vietu ar 116 punktiem dala grupa „N.A.O.M.I.” no Krievijas un duets „Biškek” no Kirgīzijas. Septītajā vietā ierindojas Krievijas dziedātājas Andreis Grizz-Lee (114 punkti), bet astoto vietu ieguvis Baltkrievijas pārstāvis Juzari (109 punkti).

Armēnijas pārstāvim Ērikam kopvērtējumā ir devītā vieta ar 108 punktiem, savukārt desmitajā vietā ierindojusies Koļa Serga no Ukrainas ar 105 punktiem.

Somiju pārstāvošais trio „Flute of Shame” pagaidām ir 11. vietā ar 103 punktiem, bet Polijas duets Monika Višnevska un Mihails Bobers ierindojas 12. vietā ar 102 punktiem.

13.-14. vietu ar 100 punktiem dala Kazahstānas duets „A-lau” un Rodžers Ricco no Brazīlijas. Sarakstu noslēdz 15.-16. vietas ieguvējis Lietuvas izpildītājs Donny Montell un Uzbekistānas duets “Twins”, kas no žūrijas saņēma 99 punktus.

Šovakar dalībnieki izpildīs savas valsts populārus skaņdarbus, bet sestdien – kādu jaunu dziesmu no sava repertuārā.

Avots: nra.lv

 
Par autoru

Rīts.lv, Latvijas kultūras portāls © 2024 Visas tiesības paturētas