Valmieras Restorānu nedēļā – neaizmirstamas rudens garšas



Rudens ir īpašs laiks, kas iebiezina vasaras košumu silti dzeltenos ķirbjos, bekās, kuru cepures kā saldskābmaizes doniņas, un kadiķogu padebešos. Tas aicina gan sasmelties saulainu gaismu, gan ieziemoties, kājas atpūtinot siltās zeķēs un burkās iekūpinot vasaras vitamīnus. Rudens košumu un garšas aicinām izbaudīt arī Valmieras Restorānu nedēļas laikā, no 12. līdz 19.oktobrim.

Valmieras pilsētas, Burtnieku un Kocēnu novada restorāni aicinās izbaudīt rudenim raksturīgas garšas neparastā izpildījumā. Plūškoka brulē krēms, ābolu-biešu kārtojums, egļu sveķu saldējums, zīļu kafijas želeja, brūkleņu majonēze, seleriju-cidoniju biezenis, cigoriņu piena putas, iesala šokolādes kūka, dūmota pīles krūtiņa, griķu popkorns un vēl dažādi gardumi.

Trīs kārtu ēdienu piedāvājums 20 EUR vērtībā aicinās izbaudīt pieci Valmieras, Burtnieku un Kocēnu novada restorāni:

  • Restorāns “Rātes Vārti”

  • Restorāns “Vecpuisis”;

  • Restorāns “Agnese”;

  • Valmiermuižas alus virtuve;


Dikļu pils restorāns.Lai nobaudītu īpašos piedāvājumus restorānos, nepieciešams veikt iepriekšēju galdiņu rezervāciju.

Ēdienkartes gardēžiem pieejamas www.visit.valmiera.lv, kā arī restorānu mājaslapās.

Foto: Publicitātes

 
Par autoru

Rīts.lv, Latvijas kultūras portāls © 2024 Visas tiesības paturētas