Vecāķos notiks grandioza pludmales ballīte

Large group of young people enjoying a beach party

Šajā nedēļas nogalē, no 12. – 13. augustam, tepat, Vecāķos, norisināsies viena no lielākajām un interesantākajām bezmaksas sportiska rakstura pludmales ballītēm – „Vecāķu Beach Party 2017”.

Šī nebūs no klasiskajām pludmales ballītēm, kur pamatā ir tikai mūzika un karstas dejas, šis pasākums sāksies 12.augustā, plkst. 11:00 un noslēgsies nākamās dienas rītā, plkst. 5:00. Pasākuma vadmotīvs ir sportiskas izklaides un labdarība, tādējādi apmeklētāji varēs piedalīties skriešanas maratonā - 1,5 km, 5 km un 10 km distancēs, izlocīt sevi jogas nodarbībā ar BikramYoga, iesildīt ķermeni rīta rosmē, bet aktīvākā daļa – Zumba un deju fitnesa maratons.

Protams, pasākums neiztiks arī bez labas mūzikas. „Vecāķu Beach Party 2017” viesi varēs izdejoties un izdziedāties līdzi Andra Kiviča, Mika Dukura un Lienes Šomases daiļradei, turklāt koncertu varēs klausīties pat jaunākie pasākuma apmeklētāji, jo pirmais mākslinieks uzstāsies jau plkst. 15:00

Dienas laikā pasākuma viesi varēs arī baudīt DJ Battle konkursu, Street Workout, Hip Hop Dance, Break Dance paraugdemonstrējumus, kā arī piedalīties radošajās darbnīcas, prāta spēlēs un atrakcijās.

Šai pludmales ballītei ir arī ir labdarības motīvs, precīzāk, sadarbībā ar biedrību „Labdarības lapa” kopīgi tiks ziedots maznodrošinātām ģimenēm labdarības teltī visa pasākuma laikā.

Vakara noslēgumā būs afterparty kopā ar DJ Battle uzvarētāju visas nakts garumā.
Par autoru

Rīts.lv, Latvijas kultūras portāls © 2024 Visas tiesības paturētas